Huisartsenpraktijk

Hilversum Oost

Anthony Fokkerweg 80C
1223 NG Hilversum
035-7633388
Uw Dossier Contact E-consult Klachten Herhaalrecept

E-consult

Let op, om uw gegevens beveiligd te kunnen versturen bent u doorgestuurd naar https://hilversumoost.huisarts.info waar u via een beveiligde verbinding gebruik kunt maken van het onderstaande formulier

Heeft u een korte medische vraag of wilt u advies over het wel of niet maken van een afspraak op het spreekuur?

Inloggen in Uw Dossier 

Dit is de veiligste en makkelijkste manier om emailcontact met de praktijk te hebben. Meer info klik hier. Wij beantwoorden uw mail op werkdagen binnen 24 uur. Nog geen inloggegevens? Gan dan naar tabblad Uw Dossier voor meer informatie. Helaas is het nog niet modelijk om foto's te verzenden, maar hier wordt hard aan gewerkt.

Emailcontact is niet bedoel voor spoedeisende vragen, hiervoor kunt u het beste telefonische contact opnemen.

Als alternatief kunt u onderstaand beveiligd formulier invullen en wij antwoorden u op werkdagen binnen 24uur.

Ook dit formulier dient u niet te gebruiken voor spoedeisende vragen.

Indien u foto's wil toevoegen kan dit helaas ook niet via deze beveiligde omgeving. Dan zou u een mail kunnen sturen naar info@huisartsenpraktijkhilversumoost.nl.

Let wel op, dit gaat dan niet via een beveiligde verbinding. Vermeld daarbij altijd u naam, geboortedatum en telefoonnummer. Dan beantwoorden wij u mail met ons beveiligde emailadres huisarsenpraktijkhilversumoost@zorgmail.nl. U krijgt dan op uw mobiele nummer een beveiligscode om de mail te openen.

Wilt u foto's 100% veilig verzenden? Stuur dan een algemene mail zonder persoonlijke gegevens naar info@huisartsenpraktijkhilversumoost.nl en vraag of wij een beveiligde mailconversatie kunnen opzetten. U krijgt dan antwoord via huisarsenpraktijkhilversumoost@zorgmail.nl waarop u kunt reply-en. Dan is alles 100% veilig.